Herstellingsdiensten van Studio 4 te Antwerpen

Een overzicht van reparatiemogelijkheden

Bij de aanvraag van een herstelling voor huishoudelektro en andere producten overleggen we steeds vooraf. We gaan het probleem na en gaan op zoek naar de oorzaak. Op basis van een eerste prijsschatting geven we eerlijk aan of een herstelling al dan niet interessant is. Is dat het geval en gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan we over tot het herstellen van uw apparatuur. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van bekende merken waarmee wij reeds gekend zijn:

• Liebherr, Siemens, Bosch en Panasonic

• Whirlpool, Atag en Beko

• Electrolux, Yamaha en Thorens

• Canton, Artsound, Dual en Lenco

• Vrijwel alle vrijstaande toestellen en inbouwtoestellen, het geheel van klein elektro en ‘bruingoed’

Vindt u uw merk niet onmiddellijk terug in dit overzicht? Geen zorgen want wij van Studio 4 te Antwerpen kunnen u in de meeste gevallen alsnog verder helpen. Neem zeker en vast telefonisch contact op voor verdere duiding; mogelijks hebben we het merk niet vermeld of is het een nevenmerk van bovenstaand vermelde fabrikanten.

Contacteer ons

Waarvoor kunt u ons verder inschakelen?

Hieronder vindt u een overzicht van ons complete aanbod binnen reparaties van huishoudelektro en -apparatuur: 

• Wij herstellen groot elektro zoals wasmachines, droogkasten, vaatwasmachines, ovens, microgolfovens, koelkasten, diepvriezers, fornuizen, kookplaten, dampkappen, stofzuigers, koffiezetmachines, et cetera.

• Televisie- en audiovisuele doeleinden, waaronder led, lcd, plasma, smart-tv, o-led, versterkers, tuners, cd-spelers, luidsprekers, radio’s, platendraaiers en -spelers.

Gaat het om een oud toestel? Ook oude toestellen repareren wij, indien mogelijk, voor u. Denk bijvoorbeeld aan een oude, waardevolle platenspeler.

telephone woman